Open CeilingSaai plafond? Verlichte fotopanelen creëren de illusie van een dakraam in uw systeemplafond.
 
Wat is een openceiling?
Een OpenCeiling bestaat uit meerdere verlichte fotopanelen die perfect passen in het stramien van het standaard systeemplafond (60x60cm of 60x120cm).
 
De OpenCeiling's voor systeemplafonds voegen met hun natuurlijke afbeelding en door zonlicht na bootsende full-spectrum lampen, exact het gene toe waar vaak een tekort aan is: rust, ruimte en natuur
 
 
 Healthcare 
Hoewel het systeemplafond in zorginstellingen uit praktisch oogpunt vaak wordt toegepast, draagt het niet bepaald bij aan het creëren van een Healing Environment. De OpenCeiling met haar natuurlijke, rustgevende en ruimtelijke eigenschappen doet dat wel en is van toegevoegde waarde in iedere zorgomgeving. 
 
 Office 
Een deprimerend systeemplafond voegt niets toe aan een prettige en gezonde werkomgeving. Een OpenCeiling doet dat wel. De OpenCeiling is een innovatieve oplossing om kantoorruimten te transformeren tot inspirerende en productieve werkomgevingen. OpenCeilings draagt op deze manier bij aan het 'Nieuwe Werken'.
 
 Retail 
OpenCeilings zijn zeer geschikt om uw retailomgeving een flinke boost  te geven. Naast het feit dat het er natuurlijk zeer mooi uitziet zorgt het er met name voor dat uw klant zich meer op zijn gemak voelt.
 
 Architecten en inrichters
Voor (interieur)architecten en projectinrichters is de OpenCeiling een fantastisch middel om een project of ontwerp een onderscheidende uitstraling te geven. OpenCeilings dragen bij aan een unieke gebruikersbeleving in iedere ruimte, zowel in zorg-, retail- als kantooromgevingen.