Demo image

Wanden

Systeemwanden zijn wanden die samengesteld worden uit een regelwerk bekleed met een gispbeplating, dat naderhand moet worden afgewerkt. ( sausen, behangen o.i.d. ) Deze wanden kun je dusdanig samenstellen dat er voor iedere wens een oplossing is. Deze metall-stud wanden kunnen tegenwoordig geleverd en gemonteerd worden tot een hoogte van ca. 15 meter.
 
Tevens leveren en monteren wij compleet afgewerkte systeemwanden.Hiermee bedoelen wij een wand die samengesteld kan worden met deuren, glaskozijnen in alle maten die u wilt. De wand is afgewerkt met een vinyl zodat hier geen schilder meer hoeft te sausen of te behangen. Deze wand is leverbaar in iedere Ral kleur die u wenst.
 
Het grote voordeel van deze zogeheten demontabele wand is dat indien u gaat verhuizen of uw kantoorindeling wilt veranderen, dit vrij gemakkelijk te demonteren en, met bijlevering van materialen, te hermonteren is in een andere samenstelling. Voor nog meer informatie over deze "Askon" wand, verwijzen wij u graag naar Wipro waar u nog veel meer aanvullende gegevens kunt vinden.